Hem » Teliadödaren finns i Sverige

Teliadödaren finns i Sverige

Skype i all ära men det är lättare att få tag på folk via vanliga telefoner. Därför skaffade jag mig ip-telefoni igår av Wx3. Det var enkelt, billigt, snabbt och bra. Några minuter efter beställningen hade jag lösenorden på mejlen. Jag laddade ner ip-telefoniklienten och matade in mina användaruppgifter på några minuter. Headset hade jag sedan tidigare så kostnaderna slutade på 199 kronor i startavgift, 40 kronor i månadsavgift och 14 öre i minuten till vanliga telefoner. Telia kommer aldrig att kunna matcha en sådan prissättning. Vi kommer allt närmare tidpunkten när telefoni blir gratis.

Vill ni mig något kan ni alltid ringa 08/ 52 50 96 34

Relaterade avsnitt

4 thoughts on “Teliadödaren finns i Sverige

  1. Telia, Tele 2 och Universal säljer ett alternativ där minutkostanden är 0 öre. Bara uppkopplingskostnad ingår. Det är tur för jag har telefonjack i många rum och det skulle bli dyrt att byta ut varje lur mot en dator.

  2. Ip-telefoni är bra, det håller jag med om. Men telias priser är inte allt för dyra egentligen. Om man har telia alltid blir det inte mycket dyrare. Dessutom tror jag att om telefoni någon gång blir gratis, så skulle det blivit nu. Om det redan kostar så pass mycket för ip-telefoni så kommer det fortsätta kosta. En idé jag har är att om ett företag erbjuder gratis telefoni, så måste de få in intäkter. Enklast då via reklam, varför inte få ringa gratis mot att telefonförsäljare får ringa hur mycket som helst till en? Det tror jag skulle funka på ett eller annat sätt..

  3. Telia tar 125 kr/månad bara för att ha ett abonnemang. Dessutom så kostar det en hel del att starta ett nytt abonnemang eller att flytta det man har.

    Jag tror att reklamtelefoni har funnits, men att det inte varit någon succé. Själv har jag anmält mig till Nix-registret för att slippa säljsamtal när jag äter eller lägger ungarna.

  4. Det du dock inte får säga nej till är marknadsundersökningar, som många tror. För det finns inget register..

Comments are closed.