Hem » Mats Hård är Olle Svalander

Mats Hård är Olle Svalander

Eftersom jag inte är så våldsamt sportintresserad har jag aldrig bekymrat mig över vem som är bloggaren Mats Hård. När bloggen slutligen blev en roman avslöjades det i Svensk Bokhandel att det var journalisten Olle Svalander som låg bakom bloggen.

– Jag började blogga för att jag ville skriva en roman. Att göra det i form av en blogg fungerade bra. Den har en strikt form och en deadline varje dag. Jag kunde skriva så att säga i direktsändning. Och om det skulle gå åt helvete så skulle det i alla fall kunna bli en rolig blogg. Åtminstone skulle det bli en bra historia, säger Olle Svanlander till Svensk Bokhandel.

Till saken hör att min son Joel är bästa kompis med Olles son. Bloggvärlden är trängre än man tror. Frågan är hur många bloggare till det får plats i Årsta?

Relaterade avsnitt

2 thoughts on “Mats Hård är Olle Svalander

  1. Jag förstår inte syftet med att skriva under pseudonym i ett fall som detta. En mediakupp? Han får bra publicitet nu när det avslöjas! Sverige skakar… eller kanske inte.

  2. Jag tycker att Olle har lyckats över förväntan. En ordentlig mediahype har ju gjort att han som debutant får hur mycket reklam som helst. Kreativt. Många kommer nog att försöka göra om bedriften.

Comments are closed.