Hem » Sista krönikan i Internetworld

Sista krönikan i Internetworld

Nu går det att läsa min sista krönika i Internetworld som anställd på nätet. Jag visar hur bredbandet får oss att flytta fram datorn från garderoben och hur datorn tar plats i vardagen när vi får en fast uppkoppling.

När snart alla börjar använda internet på ett nytt sätt måste sajtägarna följa med. Multimedia är bara en av många möjligheter som snabbare uppkoppling ger oss. När datorn aldrig stängs av är det enklare att bygga en relation med besökaren. Allt fler kommer att ta reda på fakta och göra sina inköp på nätet, även om de flesta fortfarande köper offline. Det har blivit affärskritiskt för alla företag att ha en hemsida. Glöm tv:n. I en nära framtid kommer nätet vara det bästa stället att visa reklamfilm på. Folk är beredda att se reklam när de har tid om den är bra och relevant. Men när reklamen rullar igång på tv:n går bredbandsanvändaren ut på nätet, om han inte behöver gå på toaletten eller koka kaffe.

Relaterade avsnitt

2 thoughts on “Sista krönikan i Internetworld

  1. Jaha ja.. Så du slutar helt och hållet för dem nu då? Kommer du inte även i fortsättningen vara frilanskribent som ibland skriver för Internetworld?

  2. Nej, långt därifrån. I nummer 1 nästa år har jag mer reportage än jag brukade som anställd. Dessutom har jag ett fast uppdrag som redaktör för bloggsidorna. Men några kröniker verkar de inte vara intresserade av.

Comments are closed.