126 000 har ip-telefoni

2005-12-08

Vid halvårsskiftet fanns det 126 000 ip-telefoniabonnemang i Sverige, vilket är en ökning med 123 procent på ett år, skriver Post- och telestyrelsen i en rapport. 119 000 av dem var hushållsabonnemang.

Jag har själv skaffat ip-telefoni hos Wx3 och porterat mitt gamla Telia-nummer. Nu fungerar det, men jag har tyvärr tvingats lägga ner mycket tid för att få allting att fungera. Supporten var under en period helt frågande inför mina problem och under en helg var jag helt utan fast telefoni. Jag hade varit dum nog att beställa två abonnemang. Ett där en vanlig telefon är kopplad till bredbandsroutern och ytterligare ett abonnemang via ett program på datorn med tillhörande headset. Sådana extravaganser straffar sig.

One comment on “126 000 har ip-telefoni

  1. 126 000 ip-telefoniabonnemang låter som att Telia och c/o får se upp. Å då är ändå inte Skypeanvändarna är inte medräknade.