Hem » Rädda oss från affiliate-spam

När jag söker på nätet efter information om resemål utomlands listas det alltid rader av helt ointressanta hotellbokningssajter. Jag har helt slutat att skriva in ordet hotel i sökmotorer. Ett sätt att komma runt problemet är att leta rätt på hotell på Roughguides online reseguide och sedan söka på det exakta hotellnamnet. Det brukar ge bingo då hotellen nu för tiden ofta har en hemsida. Enda sättet att hitta bra information är att hitta en seriös guide först.

När jag i våras besökte Istanbul berättade ägaren till Hotel Peninsual att i princip alla gäster hittade dit via hemsidan.

Sök efter hotel+istanbul i Eniro.

Relaterade avsnitt

One thought on “Rädda oss från affiliate-spam

  1. Det är nästan alltid dyrare att boka direkt från hotellet än att använda en resebyrås rabatter.

Comments are closed.