Hem » Technorati-beroende

Jag använder bloggsökmotorn Technorati lite väl mycket ibland. Timmarna kan rinna iväg när man borde arbeta med saker som ger intäkter. Igår när gjorde min dagliga koll på Technorati upptäckte jag att Dansbandsbloggen länkar till mig. Kul med lite annorlunda inlänkning.

Relaterade avsnitt

2 thoughts on “Technorati-beroende

  1. …och det beror inte bara på att jag delar ditt intresseområde för internet, sökmotororer och IT i allmänhet, utan också på att vi en gång var kollegor på dear old Östersunds-Posten en het sommar long time ago. Det verkar vara ok med dig nuförtiden. Keep up! /Michael

  2. Jo jag minns fortfarande succén med din dansbandstävling. Kul att du bloggar. Dansbandsmusik är ett bra ämne för en blogg även om min musiksmak är lite annorlunda. Frågan är om du inte borde koppla bloggen till en egen nätbutik med dansbandsmusik. Det tror jag skulle ge mer kulor än skrivandet. Fundera på det. Jag är gärna bollplank. Vi höres.

Comments are closed.