Bonnier köper bloggar

2006-01-23

Bonnier Dagstidningar köper bloggarna Prylfeber, Macfeber, Ipodfeber, Spelfeber, Bilfeber, Hojfeber, Reklamfeber och Videofeber. Grundarna Roger Åberg och Andreas “Wille” Wilhelmsson kommer att jobba vidare med bloggarna.

Feber-bloggarna ska samverka med Bonniers dagstidningar som Dagens Nyheter, Expressen och Sydsvenskan.

– Samarbetet på nätsidan innebär att bloggarna får tillgång till sajter med stor trafik. Vi kan tänka oss samarbete om innehållet, vi bevakar ju samma ämnen, säger John Hedberg till Resumé.

One comment on “Bonnier köper bloggar

  1. Ännu ett steg mot en kommersialiserad bloggvärld alltså. Någon borde nästan hålla koll på vilka blogga som snackar med en sedel i bakhuvudet. De tenderar nog att ofta skriva det som går i deras ägares linje…