Hem » Sony Ericssons läckra bloggtelefon

Sony Ericssons läckra bloggtelefon

Sony Ericsson M600
3g har hittills inte fått mig att hetsa upp mig, men Sony Ericssons nya 3g-lur M600 som släpps under andra kvartalet i år har fått mig att fundera på att ta steget från gsm till 3g. M600 är en nätt smartphone som kommer med den för en bloggare livsnödvändiga rss-läsaren.

Förutom att läsa alla bloggar via rss-läsaren kan man skriva egna inlägg på tangentbord där varje knapp har två bokstäver som aktiveras beroende på om du trycker på vänstersidan eller högersidan av knappen. Mobilen går att få med fyra olika slags tangentbord: QWERTY, QWERTZ, AZERTY och ryskt.

När man inte skickar e-post via push-mail så kan användaren lyssna på mp3-låtar eller surfa via Operas webbläsare.

Läs mer hos Newsdesk.

Relaterade avsnitt

One thought on “Sony Ericssons läckra bloggtelefon

Comments are closed.