Thunderbird sopar mattan med Outlook

2006-03-07

Efter att jag köpt smartmobilen Qtek 8310 kände jag mig tvingad att byta e-postprogram från Mozillas Thunderbird till Microsofts Outlook för att kunna synka meljen på datorn med de på telefonen. Det fanns naturligtvis inget enkelt sätt att exportera adressbok och mejl till Outlook. Visst hittade jag instruktioner, men gav upp när jag insåg att det säkert skulle ta flera timmar.

Tur var väl det, för efter ett par veckor med Outlook gav jag upp och bytte tillbaka till Thunderbird. Thunderbird är ett helt överlägset e-postprogram och Outlook var mer än lovligt krångligt. Det som slutligen fick mig att byta tillbaka är Thunderbirds helt överlägsna spamfilter. Synkningen av e-posten är inte värt besväret att ständigt tvingas radera spam.

Ladda ner Thunderbird här.

Kommentarerna är stängda