Hem » Mindroute kombinerar wikin med bloggen

Mindroute kombinerar wikin med bloggen

incentive

Malmöföretaget Mindroute, som utvecklat publiceringssystemet Lemoon med en bloggfunktion, kommer att släppa en ny produkt till sommaren som kombinerar wikin med bloggen för att skapa ett mer levande intranät. I ett pressmeddelande skriver Minderoute:

Incentive är en mix av de båda teknikerna. I Incentive finns alla möjligheter för ett företag att hålla en levande diskussion på exakt samma vis som bland vanliga bloggar i dag. Genom att Incentive är verksamhetsknutet och dessutom kan kopplas till affärskritiska system inom ekonomi, lager och administration så har det lilla företaget en kommunikationsplattform som överträffar allt annat.

Redan nu bjuder Mindroute in företag att vara med och betatesta Incentive. Utfrån dumparna som presenteras på deras hemsida går det att se att användaren kan prenumerar på andra anställdas rss-flöden och att Incentive automatiskt föreslår länkar när du skriver på samma sätt som en wiki.

Relaterade avsnitt

6 thoughts on “Mindroute kombinerar wikin med bloggen

  1. Jag tror definitivt att det är användbart. Genom att skapa ett friare intranät som bygger på bloggar med rss-flöden istället för alla dessa förhatliga gruppmejl som ingen läser på större företag tror jag att internkommunikationen kan bli bättre. Det känns också roligare än ett vanligt intranät.

  2. Det kan jag hålla med om faktiskt. Min pappa jobbar på Electrolux och trots att de har det bästa intranätet (enlit internetworld) så använder han det inte särskilt mycket, även om det vore bra för arbetsuppgifterna…

Comments are closed.