Jakten på de försvunna sökmarknadsföringsböckerna

2006-03-23

Det var meningen att min och Christer Petterssons bok Sökmotormarknadsföring – Så får du flera besökare och kunder via sökmotorerna skulle ha kommit ut i tisdags, men av någon outgrundlig anledning fastnade mina två pallar med marknadsföringsböcker på något transitlager i Stockholm. Under några timmar igår visste varken jag, transportören, tryckeriet eller distributören var mina böcker var. Inte så kul. Jag blev så uppstressad att jag var tvungen att gå att träna.

Men nu har böckerna lyckligt kommit fram till min distributör och jag hoppas verkligen att jag själv får se boken i morgon. Hur som helst nu går det att beställa den direkt från min webbshop för omedelbar leverans. Alla ni som förhandsbeställt boken innan webbshopen kom upp kommer förhoppningsvis att få era böcker på måndag.

Kommentarerna är stängda