Nominera årets bloggare

2006-04-04

Omvärldsbevakarna Agent25 inbjuder folk att nominera årets bästa bloggare. Agent25 vågar inte själva nominera några bloggare, vilket tyder på en viss insikt i hur bloggsfären fungerar. Bloggarna verkligen älskar att slita liknande omröstningar i stycken. Jag har egentligen bara en önskan: att det inte blir Linda Skugge eller Fredrik Virtanen som vinner.

När det gäller årets trendagent vågar Agent25 själva nominera en handfull trendsättare:

Mats Åkerlund som fick Sveriges Radio att satsa på podcasting.

Anders Lundmark och Henrik Friman för Kanal Lokal i Stockholm, Göteborg, Malmö och Östergötland.

Ayesha Quraishi som är medial artist och entreprenör.

Örjan Andersson som skapat de billiga designerjeansen Cheap Monday.

Fredrik Paulun som sålt in GI-metoden till svenskarna.

Jag lägger min röst på Mats Åkerlund eftersom Sveriges Radios podradiosatsning är så klockren. Om bara upphovsrättsorganisationerna kunde tagga ner lite så kära SR kunde börja podcasta musikprogram också.

Kommentarerna är stängda