Internetworlds chefredaktör blir webbchef på Veckans Affärer

2006-04-10

Internetworlds chefredaktör, Mikael Zackrisson, kommer att bli ansvarig för Veckans Affärers webbsatsning. Eftersom jag har jobbat ihop med Micke några år så är jag helt övertygad att Veckans Affärers webb kommer att bli något att räkna med framöver. Mikael brinner verkligen för webben och nyheter. Vem som tar över på Internetworld är oklart. Men det finns två mycket kompetenta medarbetare på redaktionen Ulrika Halvarsson och Lisa Bjerre.

4 comments on “Internetworlds chefredaktör blir webbchef på Veckans Affärer

  1. Intressant. Men kul att folk vågar förnya sig…

  2. Min röst går till Lisa.

  3. skvallerkungen apr 11, 2006

    Pontus (chefred på VA) jobbade ihop med Mikael på Vision, där han bossade för webbtvcastingen där. Ingen dålig satsning men toktidigt…