3g stavas laptop

2006-04-21

Igår var jag på språng hela dagen och hade en lämning av en artikel till Dagens Media hängande över mig. Jag skrev färdigt artikeln på Stadsbiblioteket mellan två möten, men lyckades inte ansluta till de öppna trådlösa nätverk som fanns på biblioteket. Det slutade med att jag tvingades ställa in ett i ett möte med FON-grundaren Martin Varsavsky för att åka hem och mejla över artikeln.

Därför blev jag glad när jag såg Tele2s annons i Svd idag där de erbjuder 3G till datorn för överkomliga 135 kronor i månaden. Som extra socker kan man även ringa via laptopen för 13,6 öre i minuten. Det är dags att bli mobil i ordets verkliga mening.

One comment on “3g stavas laptop

  1. Pappa och min faster har redan uppkoppling med 3g till datorn. Ringer upp med 3g när det fungerar och annars med gprs. Fungerar jättebra, även om det uppe i fjällen var dåligt med 3g-uppkoppling.