Hem » Yahoo uppdaterar sitt sök

Yahoos officiella blogg bekräftar att de har uppdaterat sin sökalgoritm den 20 april. Jag klarar mig bra med mina viktigaste sökord sökmotormarknadsföring och företagsbloggar. Men en uppdatering av Yahoo har liten betydelse för den svenska marknaden eftersom få svenskar använder Yahoo och Altavista.

Relaterade avsnitt

2 thoughts on “Yahoo uppdaterar sitt sök

  1. Märker ingen skillnad. Å andra sidan har jag bara fått ett par besökare från Yahoo, så jag tycker inte den är så viktigt. Däremot är det mycket lättare att se vilka som länkar till en i Yahoo. Det är det enda jag använder yahoo till.

    Själv får jag de flesta besökare via sökorden “the pirate bay” och “swebits”. Men många kommer också efter att ha sökt med ord sökord som innehåller marknadsföring, reklam, formgivning och andra sökord som liknar dem. Ett tag fick jag många besökare efter att de sökt på “windows vista” men nu har jag tyvärr åkt ned från förstasidan med de orden, och då sviker klicken…

  2. Yahoo är ingen sökmotor jag bekymrar mig över eftersom jag i huvudsak har svenska besökare. Yahoo kan vara intressant för sajtägare med internationella sajter eftersom de är hyffsat stora på exempelvis den amerikanska marknaden. Jag brukar mest använda MSN när jag ska kolla inlänkning.

Comments are closed.