Eniro startar blogg

2006-04-25

Eniro släpper sin företagsblogg idag. Eniro-bloggen använder naturligtvis dottersajten Passagens egenutvecklade bloggverktyg. Att Eniro börjar blogga kan mycket väl betyda ett genombrott för företagsbloggandet i Sverige.

Vi vill få ännu närmare kontakt med våra användare. Därför startar vi en blogg. Vi kommer förstås att berätta om våra nyheter och trender inom sökbranschen. Men framförallt är vi nyfikna på vad ni tycker om oss och om våra tjänster.

Det är Christer Pettersson som är ansvarig för Eniros webbsöktjänster som kommer att skriva på bloggen. Som alltid när företagen börjar blogga så är det entusiaster som bloggar privat som är pådrivande. Christer Pettersson har varit med och drivit en poesiblogg sedan december 2004.

4 comments on “Eniro startar blogg

  1. Tjena,
    Vi, redaktionen på Passagen, bloggar också om vad som händer hos oss. Ett alldeles utmärkt sätt för oss att komma närmare våra användare och för dem att komma närmare oss.

    http://blogg.passagen.se/passagen

    //Daniel

  2. Urban Lindstedt apr 25, 2006

    Jag hade missat det. Nu finns ni på min mentala lista över intressanta företagsbloggar.