Linda Skugge satsar på betalblogg

2006-04-26

Linda Skugge tar bloggandet ett steg längre och startar nu en betalblogg [via Gunnar]. För 69 kronor får du privilegiet att se Lindas mage växa:

Ni får följa hur min mage växer vecka till vecka och hur jag anlägger en liten radhusträdgård. Ni kommer peppras med fina bilder på allt från fula mammakläder, min växade mage och på det som växer upp ur jorden.

4 comments on “Linda Skugge satsar på betalblogg

  1. Det kommer säkert fungera också, folk är så sjukt besatta av “kända” människor… Skrämmande!

    (men smart av Linda Skugge givetvis)

  2. Urban Lindstedt apr 26, 2006

    Jag vill tro bättre om mänskligheten. Vem är intresserad av Skugges mage? Får hon hundra betalande är jag imponerad.

  3. “växade”? Bemödar människan inte äns sig att läsa igenom sin text? Nej – jag avstår nog. Det finns tusentals intressantare bloggar som är gratis och då vet jag att innehållet är skrivet för textens skull – inte pengarnas – oftast åtminstone.

  4. Urban Lindstedt apr 26, 2006

    Betalblogg är en intressant idé, men då måste bloggaren erbjuda ett mycket exklusivt material för företag. Jag har svårt att tror att privatpersoner skulle vara beredda att betala 69 kronor för att se en tidningskolumnists mage växa. Men man ska aldrig säga aldrig, folk har förvånat mig förr.