Hem » Amazon byter från Google till Windows Live

Amazon byter från Google till Windows Live

Världens största e-butik Amazon byter från Google till Microsofts Windows Live beta som leverantör av sökresulat på sin sajt, skriver Washington-Post.

Det är Amazons egen sökmotor A9 som får sitt resultat från Microsoft sedan den 1 maj. Det är en stor händelse inom sökmarknaden när världens största e-butik byter från Google till Microsoft. Det är en händelse som kommer att göra det lättare för Microsoft att sälja sitt sökresultat till andra aktörer.

När jag läser kommentarer på forum som Webmaster World så förstår jag att folk börjar tröttna på Googles dominans. Deras devis “Don´t be evil” fungerar dåligt när de helt kontrollerar sökmarknaden. Ingen gillar monopol förutom monopolisterna.

Relaterade avsnitt

One thought on “Amazon byter från Google till Windows Live

  1. Pingback: tramadol

Comments are closed.