Elle vill fördubbla sökmotortrafiken

2006-05-19

Jag lyssnade idag på Antoine Clément som är internetchef på det internationella tidskriftsförlaget Hachette Filipacchi Media som bland annat ger ut Elle. Han berättade att bara 24 procent av besöken till deras sajter kommer via sökmotorerna.

– Vi har arbetat med små webbyråer som gör saker rätt, men inte tillräckligt bra. Men vi är idag medvetna om våra sajters tekniska brister, säger Antoine Clément, på ett frukostmöte i Stockholms som International Advertising Bureau arrangerade.

Målet är att 40 till 60 procent av besöken ska komma via sökmotorer.

2 comments on “Elle vill fördubbla sökmotortrafiken

  1. Måste inte något vara åtminstone tillräckligt bra för att kunna vara rätt? 😉

  2. Urban Lindstedt maj 20, 2006

    Hans engelska var inte direkt lysande, men är ganska säker på att min översättning ä rätt 🙂