Framtidsföretaget Katshing

2006-05-30

katshing

Jag har alltid gillat Katshing och mobilbutikens grundare Anders Pihl för att han medvetet utmanar jättarna på marknaden. Jag har intervjuat Anders flera gånger och det är alltid lika kul. Det senaste året har jag köpt tre mobiltelefoner från Katshing. Och Katshing är på många sätt ett framtidsföretag. När man registrer sig hos Katshing finns det tre förbestämda val att välja mellan: man, kvinna och transperson.

Tack för tipset Lisa Bjerre.

4 comments on “Framtidsföretaget Katshing

  1. Kul, men hur kul är det att lämna ut Lisa Bjerres mobilnummer och hemadress?

  2. Varför tre val? Antingen anger man väl att man är man eller kvinna? Transpersoner är väl fortfarande människor?

  3. På vilket sätt skiljer sig det från vad Hitta.se ger om man söker på hennes namn?

  4. Urban Lindstedt maj 31, 2006

    Lisa hade inget emot att jag använde dumpen ocensurerat, utan bad mig länka till hennes blogg där adressen står.