Reboota ditt medvetande

2006-06-02

Reboot 8.0 liknar ingen annan konferens jag deltagit i. Här ifrågasätter ingen att vi lever i en pågående revolution där den nya tekniken helt kommer att förändra våra liv. På Reboot har deltagarna lämnat html, cpu och kbps bakom sig. Tekniken finns där, de flesta deltagarna är oerhört teknikkunniga, men tekniken är lika intressant som asfaltsblandningen i vägbeläggningen är för en bilfantast.

Allt handlar om sociala nätverk och verktygen är communitys, databaser, bloggar, wikis och fildelning. Den grånande internetgurun Rangaswami hävdar att internet tillåter oss att återvända till byn där det handlar relationer och inte transaktioner.

Eftersom jag befinner mig i det revolutionära bollhuset så hinner jag inte blogga om alla spännande tankar som presenteras här. Jag åkterkommer med rapporter i morgon.

2 comments on “Reboota ditt medvetande

  1. Ser fram emot rapport i morgon och ångrar att jag inte åkte själv. Det låter spännande.

  2. Profilbild Urban Lindstedt jun 2, 2006

    Du borde ha varit här. Svd är här.