Välförtjänt uppmuntran för Internetbrus

2007-02-23

Upphovsmännen till en av Sveriges bästa bloggar, Internetbrus, får efter sex års ideellt arbete blogga på arbetstid. En våt dröm för många bloggare. Grattis! Ett arrangemang som både deras arbetsgivare och läsarna kommer att tjäna på.

Uppkopplat hade under förra året ett kortare samarbete med Internetbrus om att dela innehåll och gemensamt marknadsföra våra bloggar som annonsplats. Vi insåg rätt snart att vårt innehåll skilde sig för mycket åt för att kunna delas och något riktigt fokus på annonsförsäljandet blev det aldrig.

Kanske var vi för tidigt ute, men jag är övertygad om att fokuserade bloggar som Internetbrus och Uppkopplat kommer att bli attraktiva annonsplatser i framtiden. Studerar man IRM:s senaste reklamstatistik med en tillväxt på 50 procent för internetreklamen under 2006 så borde det finnas några 100 miljoner kronor till bloggarna. Det är vi värda.

One comment on “Välförtjänt uppmuntran för Internetbrus