Bloggleda

2007-05-21

Deckarförfattarinnan Camilla Läckberg känner sig allt mer pressad av krav från sina bloggläsare.

Och ursäkta om jag låter lite irriterad – men jag BLIR lite irriterad när jag inte möter förståelse under min nuvarande situation, som ju de flesta känner till – utan krav och klagomål på hur jag sköter bloggen. Och åter – enda alternativet blir ju att lägga ner då, om jag inte kan få ha bloggen på mina egna villkor och anpassat efter min livssituation!!!

Och kan ni inte acceptera det – ja herregud det finns ju ingen brist på bloggar att byta till! Så vad jag säger är att; nu får ni skärpa er! Nu räcker det!!!!

Några råd från en bloggare som lagt ner två bloggar och numera gravt missköter sin tredje blogg. Om du inte hinner blogga – blogga inte. När du väl börjar blogga igen – be inte om ursäkt för att du inte har bloggat på en tid. Livet hänger inte på din blogg. Utan det är faktiskt viktigare att komma ordning med ditt vanliga liv och fortsätter att skriva böcker.

Uppdaterad
Dn har en artikel om alla gnälliga kändisar som slutar blogga, precis som det vore något stort att lägga ner en blogg. Tack för inpasset TDH.

3 comments on “Bloggleda

 1. Så sant som det är sagt, Urban! Över huvud taget tycker jag det är en hel del gnällande bland alla dessa “celebriteter” som bloggar just nu. De är inte älskade, de har inte tid, de kritiseras för sina åsikter… Vad de glömmer bort är att precis det du säger: de måste inte blogga, och bör tydligen inte heller.

  Så med andra ord är det nog på tiden att Virtanen & company tar sitt pick och pack någon annanstans. Har man inte suget (och inte gör det professionellt) så skall man inte blogga. Det är ju så enkelt egentligen!

 2. Jag lägger inte ner jag. Jag startar nya! Och jag tror att jag på mina bloggar har mer fjutt i kommenterandet än de flesta av de gnälliga kändisarna.

  Jag har bloggat sedan 1999. Ibland med uppåt 10 bloggposter om dagen och utan en ny rad på flera månader.

  Men det var först i december förra året som jag började tillåta kommentarer, och faktiskt kalla mina sajter för bloggar. Nu förstår jag inte hur jag skulle klara mig utan dem.

  Jag fattar inte att inte gnällkändisarna bara stänger sina kommentarsfunktioner (och kanske helt tar bort allt som har med kommentarer att göra ur bloggkoden) om det är envägskommunikation de är ute efter.

 3. Urban Lindstedt maj 23, 2007

  Jag tror att man bör ha ett ämne om kommentarerna ska få någon slags kvalité. Allmänna bloggspyor från sådana som Virtanen och Skugge kan bara resultera i spyor tillbaka.