Frilans igen

2007-06-15

Nästa vecka arbetar jag sista veckan på tidningen Svensk Bokhandel. En friare tillvaro som frilans och konsult har lockat bort mig från de anställdas stora köttgryta. Jag kommer att fortsätta att frilansa för Svensk Bokhandel, eftersom förlagsvärlden blandning av katedral och torgplats är en trivsam plats att vara på.

Jag kommer naturligtvis att återvända till mina gamla bevakningsområden som sociala webben, bloggar och sökmotormarknadsföring. Jag planerar också att skriva på en bok om företagsblogging till hösten. Men först hägrar en riktig tågluff till Kroatien med familjen.

2 comments on “Frilans igen

  1. Grattis! Välkommen “tillbaka” ut på marknaden.

  2. Lycka till! Att vara sin egen herre är att föredra, tycker jag personligen, men säkerheten med en anställning lockar ibland.

    Nä, det gick över. Välkommen till friheten!