Misslyckandets dynamik

2007-09-04

Misslyckandets dynamik
Jag lånar en del e-böcker på Stockholms Stadsbibliotek och hittade i dag den fantastiska boken Flipp eller flopp – Om misslyckandets dynamik av Lars Strannegård. Jag läste den på papper i våras. Ladda ner den och läs historierna om plastcykeln Itera, videosystemet Betamax och Le Corbusier bostadshus. Plötsligt framstår inte längre misslyckanden som något skamligt utan som en av flera möjligheter för dem som vågar försöka. Den finns i pocket också.

One comment on “Misslyckandets dynamik

  1. Profilbild Sven T sep 5, 2007

    Albert Camus sade nåt i stil med att i en grupp är det de som säger nej till förändring som är de som tänker, för de kan se konsekvenserna av förändringen. Så det är bra att vara nejsägare. I samma anda som att det är bra att misslyckas, tycker jag.