Hem » Vad tror AOL om oss?

Vad tror AOL om oss?

Jag undrar vad AOL Sverige tror om oss svenskar? Att vi ska bli imponerade av en helt strippad portal med lite lite tt-telegram, e-post och horoskop? Med detta storverk tänker AOL utmana inarbetade varumärken som Passagen, MSN, Yahoo, Lunarstorm, Facebook och MySpace.

Deras nya svenska portal är ett skämt. Vilken blogg som helst är intressantare. Jag måste varna eventuella annonsörer att köpa annonser här.

Relaterade avsnitt

3 thoughts on “Vad tror AOL om oss?

 1. …oberservera även att högsta rubriken på sidan, h1 alltså, har texten aol.it. Misstänker att dom utgått från den italienska sidan 🙂

 2. Hej Urban

  Kul att du har kollat in aol.se men synd att du inte hittade nåt du gillade. Jag är webbredaktör på aol.se och tänkte försöka svara på en del av dina kommentarer.

  Som nya på den svenska marknaden är vi tacksamma för all feedback, negativ eller positiv. Om vi inte kan ha en bra kommunikation med våra användare kommer vi inte att komma särskilt långt, så därför ska vi göra vårt bästa för att svara på alla frågor och feedback så snart som möjligt. Men ibland kan det ta lite tid eftersom vårt svenska team inte är så stort och det är mycket att stå i just nu 🙂

  Ok, tillbaka till din feedback.

  I den första releasen av vår sajt så har vi inkluderat produkter och tjänster som vi hoppas ska vara intressanta för svenska användare:

  Musik – Winamp finns nu för första gången på svenska, kan hantera MP3 och ipod musik och har redan 900.000 aktiva användare i Sverige.

  Foto (Pictures) – Förutom ett gäng bra funktioner som man kan förvänta sig så erbjuder vi obegränsat lagringsutrymme (ingen gräns på upplösning och man kan ladda upp hur många bilder man vill).

  Video – AOL Video är den första globala videotjänsten för användargenererat innehåll som har översatts till svenska. Vi vet att det redan finns ett antal liknande tjänster på den svenska marknaden, men vi tror att AOL Video är värt att ta en titt på!

  Och när det gäller e-mail och nyheter så är vi givetvis medvetna om att det inte kommer få folk att komma springande till aol.se och det är inte heller på dessa områden vi kommer att satsa vår energi. Men eftersom vi har en bra mejltjänst (som dessutom är IMAP kompatibel) och introducerar en ny domän så kan vi erbjuda riktigt bra mejladresser (förnamn@aol.se, eller förnamn.efternamn@aol.se)

  Till sist vill jag bara säga att vi tar Sverige och svenska användare på största allvar. Vi vet att det inte kommer bli lätt att slå sig in på den svenska marknaden och vi förväntar oss inga mirakel, men vi tror på det vi gör och vi tänker inte ge upp! 🙂

  Vänliga hälsningar

  Karin Forshell
  Webbredaktör – AOL Sverige

Comments are closed.