Biblioteket äntligen ur betan

2008-02-27

Den 6 juni 2006 skrev jag om Stockholms stadsbibliotekets supercoola sociala sajt som skulle släppas under hösten 2006. Sedan gick hela projektet in i väggen med utdragna bråk med leverantörerna som inte lyckades leverera vad de lovat. Jag hade nästa givit upp när jag i dag blev omdirigerad från den gamla adressen till den nya.

Jag har inte hunnit gräva mig ner i funktionerna som innehåller allt från wikis, tagging, betygssättning och massor av intressant information. När jag skulle förlänga några lån fanns möjligheten att betygsätta böckerna – en smart grej. Jag gillar att de redan på ingångssidan lägger upp användarnas favoriter. Under rubriken Tips & teman lyfter Biblioteket fram massor av intressanta böcker.

Jag vet att personalen på mitt eget bibliotek knorrat över att webbprojektet tagit pengar från bokinköp. Men jag tror ändå att detta är väl investerade pengar. Lycka till Biblioteket!

Kommentarerna är stängda