Grönvita sidan upp väcker mig ur bloggsömnen

2008-04-01

När jag för tre och ett halvt år sedan skapade den politiska bloggen Sblogg (nu övertagen av spammare) så levde jag med en brinnande passion i bloggsfären i minst två år. Sedan tröttnade jag. Uppkopplat har mer blivit ett arbetsverktyg, än något som får mig att gå upp klockan sex på lördagsmorgonen för att delta i konversationen. Visst funderar jag på att dra igång något nytt politiskt i god tid inför nästa val, men jag har ju så mycket arbete att göra hela tiden. Jag kanske skulle ragga sponsorer, men oppositionen är ju känslig för sådant som har med pengar att göra.

Men jag hinner fortfarande att vara en passionerad bloggläsare. Hammarbybloggen Grönvita sidan upp visar att bloggen kan vara överlägsen den vanliga nyhetsbevakningen. Vem orkar ta sig igenom ett vanligt fotbollsreferat i tidningen? Men när Gröna sidan upp tar sig ann bortamatchen mot Ljungkile igår är det både engagerande, roligt och upplysande. Garanterat bättre än att betala 139 kronor för att se matchen på tv.

Kommentarerna är stängda