Momail räddar sommaren

2008-05-16

Den prisbelönta mobilmejltjänsten Momail gör att du enkelt och gratis kan ta emot mejl till din mobil från flera olika mejladresser. Det bästa är att Momail tar bort spam, virus och komprimerar eventuella bilder för att passa mobilen. Har din mobil pushfunktion så dinglar det till när mejlet kommer på samma sätt som när du får ett sms. Vilket kan vara lite stressande om du får mycket mejl.

När du svarar på ett mejl från Momail-kontot på mobilen kommer svarsadressen att vara samma som du mottog det ursprungliga mejlet till.

Inställningarna är busenkla och de vanligaste mejltjänsterna är fördefinerade. Visst kunde jag ta emot mejl tidigare till min Sony Ericsson P1i, men nu slipper jag ton av spam, virus och problem med allt för stora bilagor. Dessutom är det betydligt enklare att skriva in kontouppgifterna på Momails sajt än att knappa in dem direkt på mobilen.

Gratistjänsten Momail borde vara döden för alla dyra pushmejl-abonnemang som mobiloperatörerna saluför. Om Momail sedan räddar eller förstör semestern beror på hur om du verkligen vill bli nådd på mejlen under semestern.

Kommentarerna är stängda