Centerpartiet vill censurera bloggare

2008-06-23

Jag skäms lite för att jag inte skrivit om FRA-lagen tidigare. Mitt enda försvar är att tusentals andra bloggare gjort ett bra jobb med att försvara den personliga integriteten. Den senaste vändan i den sorgliga och smutsiga FRA-affären är att Centerpartiets kommunikationschef Lena Forsman försöker censurera bloggaren Richard Slätt genom att kontakta hans chef på Strix Television. Pinsamt.

Centerpartiet har sedan länge ett vakande öga över bloggosfären. När jag i förra valet drog igång gruppbloggen Motallians vars syfte var att kritisera Alliansen så blev vi punktmarkerade av centerpartiets politiska tjänstemän i riksdagen. Jag måste erkänna att det kostade på att ha heltidsanställda övervakare när jag själv drev mina politiska bloggprojekt på fritiden.

2 comments on “Centerpartiet vill censurera bloggare

  1. Bra blogg.

    Men har du funderat på att göra själva huvudtexten mindre? En midra sorlek skulle göra den mycker mer läsvänlig, som det är nu är den nästan jobbigt stor. Bara ett litet tips!

  2. Instick: Din feed fungerar inte. Jag vill ju subscrajba 🙂