E-handelstrender satsar på Askås och Kreditor

2009-05-13

Eftersom nyhetsbrevet E-handelstrender får allt fler prenumeranter har den manuella fakturahantering och kundregistrering blivit allt mer arbetsam med tiden. Därför har jag beställt Askås Standard e-handelslösning eftersom den har ett enkelt och bra gränssnitt och är hyfsat billig. Dessutom har Askås lovat att utveckla en särskild abonnemangsmodul som kommer att vara super för mitt nyhetsbrev.

Som betallösning har jag valt Kreditors Fakturera Mig eftersom alla min kunder är företag och de föredrar normalt fakturabetalning.

Implementeringen har varit smärtfri. Min enda invänding så här länge är att systemen inte accepterar bindesstreck när kunden skriver in organisationsnummer eller personnummer. Dessutom saknar jag fält för särskilda referenser som storföretag normalt kräver.

Här kan ni kolla in min butik.

Tillägg:
Efter att jag skrivit posten har Askås meddelat att de tänker se över formuläret för organisationsnumret för att göra det mer tillåtande. Det är bara att tacka och ta emot.

Kommentarerna är stängda