Hem » Äntligen! E-handlarens handbok

Äntligen! E-handlarens handbok

Nu släpper jag min andra bok E-handlarens handbok – Vägen till lönsam e-handel. Det är med stolthet som jag presenterar boken som jag skrivit tillsammans med Lisa Bjerre. Beställ E-handlarens handbok för 245 kronor plus moms hos E-handelstrender.

E-handlarens_handbok

Tajmingen är perfekt då e-handeln aldrig varit hetare. Allt fler detaljhandelskedjor, som Polarn O. Pyret, Gina Tricot, Hemmabutikerna och Din sko, startar e-handel. Samtidigt som de som varit med några år uppgraderar sina plattformar. Dessutom investerar B2B-företag i e-handel när de vill rädda sin vikande försäljning genom att förbättra sin efterförsäljning på nätet.

Jag kan lova att boken ger läsarna konkurrensfördelar framför de e-handlare som inte läst boken.

Det är över ett år sedan jag började planera en praktisk handbok för e-handlare som både nybörjare och erfarna e-handlare kan ha nytta av. När skrivandet gick i stå i höstas kom min gamla kollega Lisa Bjerre in som medförfattare. Vi har kompletterat varandra bra i skrivarbetet.

E-handlarens handbok innehåller konkreta råd för hur e-handlare kan utveckla sin butik, förbättra sin marknadsföring och öka sin försäljning. Boken är också ett stöd för företagare som ska dra igång e-handel för första gången, antingen som ett fristående projekt eller som ytterligare en kanal i befintlig handelsverksamhet.

Jag hoppas att boken blir ett ordentligt avstamp för bättre e-handel i Sverige. Det finns massor av kunskap om hur man säljer effektivare på nätet, men få aktörer arbetar med hela paletten inom e-handel. Jag hoppas verkligen att Lisas och min bok ska få fler att arbeta med de kraftfulla verktyg som finns.

Slutligen: Säga vad man vill om webben, men boken har fortfarande en viktig funktion när det gäller kunskapsöverföring.

Boken går att beställa i hos E-handelstrender, Adlibris, Bokus och Cdon. Är ni intresserade av att köpa många böcker kan ni kontakta mig direkt.

Relaterade avsnitt

3 thoughts on “Äntligen! E-handlarens handbok

  1. Det låter utan tvekan som en intressant bok och den skulle passa mig som handen i handsken då jag är på gång att starta upp min första e-butik.

    Jag får ta och beställa den nästa månad när jag kommer hem från semestern. 🙂

Comments are closed.