Hem » Fasta är grejjen

Fasta är grejjen

Efter att blivit inspirerad av ett BBC reportage på Vetenskapens Värld om hälsoeffekterna med fasta började jag omedelbart följa 5:2 fastan som innebär att jag äter 600 kalorier i två dagar i veckan, ej efter varandra. Normalt ska man äta 2500 kalorier. Jag hade inte varit den jag är om jag inte startade bloggen Fasta för livet där jag tänker berätta om mina erfarenheter av fastan.

För att göra det så enkelt som möjligt valde jag att en betalblogg hos WordPress.com  för 99 dollar om året som jag kopplade till en svensk domän. Det var lite krångel att få domänen att funka men det berodde på att jag först inte ändrade alla namnservrar hos Binero där jag köpte min se-domän. Men som betalade kund fick jag fin mejlsupport av WordPress.

Den viktigaste anledningen att jag inte installerade ytterligare en WordPress-blogg hos Binero är att jag är lite trött på att hålla ordning på alla hacker-attacker mina wordpress-bloggar utsätts för. Jag utgår ifrån att WordPress själva kan hantera alla attackerd

Relaterade avsnitt