Lanserar Online-kursen Starta e-handel

2015-11-18
Urban Lindstedt

E-handelsexperten Urban Lindstedt prövar nya format att dela kunskap.

E-handel är ett område som kräver kunskaper inom ett brett område. Därför lanserar jag online-kursen Starta E-handel som kommer att göra skillnad för deltagarna.

Jag valde tidigt att som journalist fokusera på e-handel eftersom jag såg det som ett framtidsområde. Femton år senare har jag skrivit tusentals artiklar och en bok om e-handel. Jag har under åren mött hundratals e-handlare och e-handelsleverantörer som alla varit beredda att dela med sig av sina erfarenheter. Jag har också drivit en egen nätbutik i flera år samt hjälpt företag att starta och utveckla nätbutiker.

Jag älskar att dela med mig av kunskap och istället för att skriva en ny bok om e-handel har jag valt att ta fram en online-kurs om att starta e-handel. Jag tror på formatet och eftersom kursen är digital går det enkelt att hålla den uppdaterad i en snabbt föränderlig e-handelsvärld.

Jag har lagt mycket tid på denna kurs och jag är beredd att lägga ännu mer tid för att hela tiden förbättra kursen. Det krävs mycket kunskap för att lyckas med e-handel idag.

Idag är det nödvändigt för alla företag att ha koll på hur e-handel fungerar. Även om du inte planerar att lansera inom det närmaste året så kommer e-handeln att påverka ditt företag oavsett om du säljer till företag eller privatpersoner, omsätter en miljon eller tio miljarder kronor. Framtiden är mer spännande än någonsin.

Kommentarerna är stängda