Home » Bring storsatsar på paketskåp
I avsnitt 148 av podden Ehandelstreder samtalar programledare Urban Lindstedt med Per Öhagen, koncerndirektör för Posten Norge och Klara Eriksson, chefredaktör för tidningen Dagens Logistik.

Bring storsatsar på paketskåp

Ombud och paketskåp

När hemleveranserna går i taket har Bring satsat stort på att bygga upp ett stort ombudsnät i Sverige för ett komplett kunderbjudande. Nästa steg blir att skapa ett öppet nätverk med leveransskåp närmare kunderna i Sverige.

Med 1700 nya utlämningsställen i Sverige utmanar Bring Postnord, Schenker och Dhl på e-handelslogistik. När hemleveranserna växer stort under coronapandemin har hemleveransaktören Bring storsatsat på traditionella ombud.

I avsnitt 148 av podden Ehandelstreder samtalar programledare Urban Lindstedt med Per Öhagen, koncerndirektör för Posten Norge och Klara Eriksson, chefredaktör för tidningen Dagens Logistik.

Bring ombudssatsning i Sverige kom precis när corona fick deras hemleveranser att öka med 200 procent under mars och april. Men för att Bring ska kunna utmana Postnord på allvar behöver de hemleveranser, ombud och i nästa steg leveransboxar.

Relaterade avsnitt