Home » Åren som förändrade allt och inget inom svensk e-handel

Åren som förändrade allt och inget inom svensk e-handel

Vi har gått ifrån att prata betalningar till att fokusera på last mile under de sex och ett halvt år som podden Ehandelstrender funnits. Amazon har varit ett populärt ämne som återkommit många gånger under poddens existens.

Vi samlar ursprungstrion för Ehandelstrender för att försöka sammanfatta de senaste sex åren inom svensk e-handel. Det har varit omtumlande och alltid intressant att bevaka svensk e-handel under pandemier och logistikrevolutioner.

I detta avsnitt av podden Ehandelstrender samlas ursprungstrion för podden: Urban Lindstedt, journalist och programledare; Carin Blom, strategisk affärsutvecklare på Postnord samt Christer Pettersson, ansvarig för digitala kanaler på Bluestep bank.

Relaterade avsnitt