Om Urban Lindstedt

Nyfikenhet på ny kunskap är nyckeln till all digital transformation

Urban Lindstedt - e-handelsexpert
Journalisten, författaren och e-handelsexperten Urban Lindstedt som driver Ehandelstrender.se är en välkänd och uppskattad föreläsare.

Sergey Brin satt nedsjunken i en soffa på ett pr-kontor på Östermalm i Stockholm. Killen som hade startat den obskyra sökmotorn Google verkade blyg. Jag var besviken på mötet eftersom pr-konsulten hade lovat mig nyheter som helt uteblev. Vid denna tid brydde sig ingen om sökmotorer. Själv hade jag händerna fulla med galna e-handelsprojekt som alla är borta idag. Det är lätt att missa viktiga förändringar inom den digitala utvecklingen. Tänk på det nästa gång du träffar en blyg entreprenör.

Den snabba utvecklingen inom e-handel och digital marknadsföring gör att alla företag ständigt måste lära nytt. Ehandelstrender är en kunskapshub inom e-handel och digital marknadsföring. Vi vill ge dig verktygen för att lyckas i en allt mer digital värld.

Urban Lindstedt är en välkänd journalist, författare och föreläsare inom ämnen som e-handel, digital marknadsföring och digital strategi. Han driver e-handelspodden E-handelstrender. Urban har skrivit boken Sökmotormarknadsföring – Så får du fler besökare och kunder via sökmotorerna och E-handlarens handbok. 

Urban Lindstedt kan hjälpa dig med:

  • Skräddarsydda föreläsningar, workshops och kurser om e-handel och content marketing
  • Viktigaste nyheterna inom e-handel och digital marknadsföring
  • Strategisk planering av en e-handelssatsning
  • Webbstrategi för stora och små organisationer

Tveka inte att höra av er till mig för att diskutera hur jag kan hjälpa er med att lyfta er webbnärvaro.

Kontakta Urban Lindstedt på:

Mobilen 0708/97 84 76

Mejl: urban@uppkopplat.se

Följ Urban på Twitter.com/urbanl

Ehandelstrender drivs av bolaget Miguru Media AB (org nr 556792-5085) som ägs av Urban Lindstedt.