Home » E-handelstrender 29: Grand Frank bygger ett globalt varumärke på digital grund

E-handelstrender 29: Grand Frank bygger ett globalt varumärke på digital grund

Grand Frank, som skapar corporate-mode med en twist, har på några år byggt ett globalt varumärke genom att fråga kunderna om nya modeller och outfits på sociala medier. I det 29 avsnittet av podcasten E-handelstrender samtalar Urban Lindstedt med Erik Bergström, vd och grundare av Grand Frank, om varför en grafisk designer från Värmland blev en internationell modeskapare. Hur man bygger ett varumärke i en digital miljö. Och ännu viktigare vad som händer när man fjärmar sig sin grundidé och kunderna genom att försöka skapa kläder som ska sälja. Vi diskuterar också begreppet digitally native vertical brand.

Så lyssnar du:

Det går också att lyssna via Itunes/Podcaster, Acast, Pocket Casts, Soundcloud eller alla andra fantastiska podd-appar.

Poddlänkar

The Rise and Continuing Evolution of Digitally Native Vertical Brand

The Top 25 Digitally Native Vertical Brand 2017

Relaterade avsnitt