Hem » E-handelstrender 4: “Vem gillar Akademibokhandelns click-and-collect”

E-handelstrender 4: “Vem gillar Akademibokhandelns click-and-collect”

I podcasten E-handelstrender avsnitt 4 diskuteras Akademibokhandelns nya click-and-collect-funktion, smygreklam hos bloggare och om botarna kan revolutionera e-handeln.  Medverkande är programledare Urban Lindstedt; Carin Blom, detaljhandelsexpert Postnord, och Annelie Näs e-handelskonsult och grundare av mätföretaget aQlue..

 

Podcasten E-handelstrender kommer ges ut varje måndag fram till december i höst och förhoppningsvis ännu längre. Tanken är att journalisten och e-handelsexperten Urban Lindstedt tillsammans med medverkande från e-handelsvärlden ska diskutera de vikigaste e-handelsnyheterna.

Så lyssnar du:

Prenumerera via Itunes/Podcaster

Lyssna strömmande ovan.

Ladda ner avsnittet eller lyssna strömmande hos Soundcloud.

Podden sponsras av betalföretaget Arvato som erbjuder smidiga betalningar för alla kanaler. 

Länkar till nyheter som diskuteras i podden:

Akademibokhandelns omni-kanal stöd

Smygreklam hos bloggare

Boten som nytt e-handelsgränsnitt

Relaterade avsnitt