Home » Cellbes omvandling från postorder till e-handel
Cellbes vd Charlotte Nordén

Cellbes omvandling från postorder till e-handel

Cellbes omvandling från postorder till e-handel har genomförts med respekt för kunderna. Samtidigt är det en revolution i det lilla när Cellbes gått från ett traditionellt postorderföretag till en modern e-handel. Allt med stor respekt för målgruppen.

När Charlotte Nordén fick jobbet som vd för postorderföretaget Cellbes för fyra år sedan var det ett krympande bolag hon tog över. Men på några år har hon moderniserat det 65 år gamla postorderföretaget till en modern framgångsrik e-handlare.

I avsnitt 143 av podden Ehandelstrender samtalar programledare Urban Lindstedt med Charlotte Nordén, vd på Cellbes och Johanna Allhorn, chefredaktör på Ehandel.se.

Vägen från postorder till e-handel har handlat om att se värdet i den tydliga målgruppen. Dessutom har marknadsföringen utvecklats och moderniserats. Cellbes har fått ett stort genomslag när de rekryterade fotomodeller bland sina egna kunder.

Cellbes är ett bolag som säljer mode och heminredning till nio länder runt om i Europa.

Lyssna också på Halens läggs ner.

Relaterade avsnitt