Home » Smarta marknadsföringstips för e-handlare
Smarta marknadsföringstips

Smarta marknadsföringstips för e-handlare

Smarta marknadsföringstips kan utan budget lyfta din e-handel. Growht marketer Jorge Castro tänker alltid utanför boxen och vågar vara sig själv även som marknadsförare.

Det finns en annan väg än att bara köpa räckvidd via Google, Facebook och instagram. Du kan nå 10 miljoner i omsättning på ett par månader utan att spendera några pengar. Galna tävlingar kan ge dig många nya kunder, smarta kodhacks kan ge dig tusentals nya mejladresser eller varför inte starta en podd bara för att få högoktaniga länkar.

I detta avsnitt av podden Ehandelstrender samtalar programledaren Urban Lindstedt med Jorge Castro, growth marketer som driver byrån Growth marketing (AI). Tidigare var han marknadschef på ABS Wheels.

Digital marknadsföring är ett rörligt mål där mycket ändras snabbt. Därför gäller det att hela tiden gå kurser och inspireras av andra. Idag delar Jorge Castro med sig både av smarta marknadsföringshacks och sina bästa verktyg.

Ett annat tips är att skippa istockbilder och ta egna bilder för att flyga i bildsöket. Här funkar det med texter i bilder.

Lyssna också på ABS Wheels väljer gerillamarknadsföring framför köpt reklam och Growhthacking för e-handlare.

Relaterade avsnitt